woensdag 28 januari 2015

Wintery snaps

Charming actiefoto
Hoewel ik echt een zomermens ben (ik ben niets voor niets in de maand augustus geboren), ben ik niet vies van een beetje sneeuw. Ik was ook erg blij toen het bescheiden laagje sneeuw ook eindelijk het enige dorp van Nederland waar het nog niet had gesneeuwd had bereikt. Nu we de 1-dag-durende winter van dit jaar weer gehad hebben, kijk ik al weer uit naar volgend jaar!!! Heb gelukkig nog wel wat kiekjes weten te scoren in de sneeuw. Thanks to the boyfriend.

H&M | jas
Bershka | jeans
Pepe Jeans | tas
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Jeuj sneeuw! Wij hadden een paar weken geleden een dik pak liggen, nu is het alleen maar natte sneeuw haha. Laat het maar snel lente worden wat mij betreft!

    BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig