maandag 23 februari 2015

5 Trends om dit voorjaar uit te proberen


De vakantie is begonnen! En dat betekent dat mijn pinterest account wat over-uurtjes draait deze week. Buiten de leuke dingen die ik heb gepland, het leren voor school en mijn auto theorie examen, heb ik nog genoeg tijd voor het pinnen van mooie plaatjes. Inspiratie voor outfits haal ik dan ook vooral hier vandaan en ik spot daarbij regelmatig wat trends en hypes. Dit zijn de vijf trends die ik de laatste tijd steeds vaker tegen kom. Tijd om ze te delen.

1. Turtle Hair Neck

Ik spot deze trend steeds vaker op Pinterest. Een flinke col, waarin de flinke bos haar classy in is verstopt. Zelf pas ik dit al vaak toe op mijn jas, maar meer uit praktische principes. Ik hou niet zo van wind en kou door mijn haar. Maar deze trend zal ik ook zeker wagen!

2. Jurk over broek

Mijn zoektocht naar Het Perfecte Jurkje houdt nog steeds aan. In mijn hoofd heb ik al tal van combinaties gemaakt. Zo ook een mooie jeans onder dit jurkje. En dat wordt denk ik een echte hit.

3. Softcore

Hier kunnen we niet meer omheen. Hoewel ik de te felle en fletse kleuren al lang uit mijn kledingkast heb verbannen, wordt de minimalistische kleding en zachte, basic kleuren weer 'hip'. Om het maar even op z'n moeders te zeggen. Softcore bestaat, volgens internet, vooral uit rustige kleuren en materialen die lekker casual en nonchalant vallen. Ik ben in ieder geval wel bij.

4. Broekpak

Het broekpak is weer terug van weggeweest, dus doe er mij maar één dit voorjaar. Perfect te combineren met de bovengenoemde trend, mits je gaat voor een wit, grijs of losvallend exemplaar.

5. Diepe V hals

Dan nog een andere trend die me al vaker voorbij ging op het world wide web. De deep V neck, spotte ik vooral bij truien, losse shirts en jurken. Nice! En al helemaal omdat je er geen eens een volle boezem voor hoeft te hebben.

Welke trends ga jij uitproberen dit voorjaar?
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig