woensdag 25 februari 2015

Oma's MonChoutaart


Mijn liefde voor eten heb ik van mijn ouders (wie anders...) maar mijn liefde voor koken komt echt een beetje van oma. Oma is altijd kookjuf geweest en ik herinner logeerpartijtjes bij opa en oma ook altijd als lekkere dingen maken en opsmullen. Laatst vonden we dit recept terug van oma. Een lekkere, simpele monchoutaart die zelfs voor de keukenklunzen onder ons binnen een half uur is te maken. Ook een recept waarbij je wat dingen naar eigen smaak kunt toevoegen of weglaten, zoals de kersenvulling bovenop. Zelf maakte ik hem iets zoeter door wat vanillesuiker toe te voegen en je kunt ook bastognekoekjes als bodem gebruiken in plaats van volkoren biscuits. Prima receptje om tijdens vakantie te maken dus daarom deel ik hem even bij deze. Hopelijk zijn oma's kraaienpoten nog enigszins leesbaar.  


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig