maandag 9 februari 2015

Skincare Routine
Clinique Redness Solutions primer, La Roche Posay thermaal water verstuiver, La Roche Posay fysiologische micellaire reiniger, La Roche Posay Effaclar K, Decubal gezichtscrème vitaal, Garnier oogmake-up remover 2 in 1, Philosophy Purity made simple
De afgelopen jaren heb ik verschillende producten voor mijn huid gebruikt en weet ik een beetje wat wel en niet voor mij werkt. Door vooral veel te hebben gekeken wat anderen voor hun huid gebruiken, heb ik nu een routine met een aantal fijne producten. Misschien dat jullie hier ook wat aan hebben!

's ochtends

1. 's Ochtends reinig ik mijn gezicht eerst met een tonic. Vaak gebruik ik die van de kruidvat eigen merk, lekker goedkoop! Maar soms neem ik de micellaire reiniger van La Roche-Posay.

2. Als mijn huid nog een beetje vochtig is van de lotion, smeer ik een dun laagje van de La Roche-Posay Effaklar K crème op mijn gezicht. Deze crème verfijnt mijn poriën is lekker gehydrateerd.

3. Om van die rolletjes te voorkomen laat ik de dagcrème eerst goed intrekken en pas daarna smeer ik de primer op. Die van Clinique vind ik echt super. Hij verhult roodheid erg goed door zijn groene kleur en laat mijn make-up lang zitten.

's avonds

4. Ik begin het grote schoonmaakproces (grapje, het valt wel mee) met het verwijderen van mijn oogmake-up. Dit doe ik met de oogmake-up remover van Garnier. Ik vind een variant met olie het fijnst, omdat die alles goed verwijdert. Welke remover maakt me vrij weinig uit.

5. Hoewel mijn make-up er na een lange dag volledig lijkt af te zijn ge-'leefd', zit er nog veel vuil op. Met de heilige Purity Made Simple facewash van Philosophy is alles er écht af. Ik was mijn gezicht onder de kraan en dep het droog met een handdoek.

5. Ook 's avonds gebruik ik nog vaak even een tonic om de laatste restjes make-up en facewash van mijn gezicht te halen.

6. Als laatste doe ik een lekker laagje nachtcrème op. Ik gebruik de Decubal vitaal gezichtscrème.
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig