donderdag 12 februari 2015

Under the radar

Het is een bescheiden selectie wat er zich momenteel onder mijn radar bevindt. Ik heb weinig nodig en hoef niet zoveel, maar de dingen die ik op mijn verlanglijstje heb wil ik ook echt heel graag!

1. Het geplande kappersbezoekje komt steeds dichterbij en ik ben nog steeds aan het twijfelen over wat ik precies wil. Het haar van mija vind ik geweldig en het liefst zou ik het ook ombre willen verven, maar of dit ook mooi is in mijn haar?

2. Zoals ik al eerder vertelde ben ik wanhopig op zoek naar Het Perfecte Jurkje. De vorderingen? Hm vrij weinig helaas... Ik heb volgende week wel een dagje Amsterdam op de planning staan dus misschien dat ik hem daar in de wacht sleep.

3. Het lijkt wel een eeuw geleden dat ik voor het laatst een broek kocht, dus wat mij betreft is het wel weer eens tijd voor iets nieuws. En zo'n wit exemplaar heb ik nog niet in mijn kast hangen.

4. Ook ben ik al een aantal bouwmarkten afgegaan om een gaaspaneel te vinden. Een stevige die je als een soort prikbord kan gebruiken. Ik ben de ware nog niet tegengekomen dus ondertussen pinterest ik nog even verder...

5. Het is nog ver weg. De zomer. Het festivalseizoen. Maar ik ben nu al aan het craven voor Intense. Wie gaat er met me mee?


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig