woensdag 4 maart 2015

4 winkelhotspots in Amsterdam die je nog niet kende

&otherstories 
Mijn favoriete winkelstad is zonder twijfel Amsterdam. Niet alleen omdat er zich hier minstens 3 H&M’s, een zara en een grote mango bevinden, maar ook door de leuke (negen) straatjes en zaakjes die de stad rijk is. Omdat ik het zonde vind om alleen de Kalverstraat te pakken terwijl ik 3 uur reistijd en €40,- armer ben op zo'n shopdag, ontdek ik graag leuke winkels. Onderstaande winkels zijn van die geweldige vondsten die ik nooit oversla. 


Weekday - Rokin 84 
De mooie, mooie weekday verscholen in de Rokin. Ik pak hem graag mee als ik de Kalverstraat leegkoop. Weekday is een scandinavische winkel met merken als Cheap Monday en MTWTFSS. 

Ik ben echt een beetje verliefd op de &Otherstories :hearteyes:. Het is de perfecte winkel met zowel kleding, schoenen, heel veel sieraden en beautyspulletjes. Daarnaast is de inrichting echt perfect. bonus: Heiligeweg is leuk (lees Mac, Kiehls, Make Up Studio)! Zeker even verder doorheen lopen. 

Cos is, net als stories, een zusterbedrijf van H&M. Dat belooft al veel goeds! Hoewel de gemiddelde prijs van een kledingstuk wel wat hoger is dan dat van haar zusje, is de kleding zoveel mooier! Hier vind je geen votjes of overgehypte kleding, maar items die echt jarenlang meegaan. 

Ik heb mijn nummer 1 winkeltip voor het laatst bewaard. Everydaycounts. Ook hier is het interieur geweldig: de mega paskamers, de mooie inrichting en ze hebben er zelfs tablets (in de paskamers!) waarmee je direct online kunt bestellen als je maat niet in de winkel is. Dan heb je mij al. En dan heb ik het nog niet eens over de mooie, minimalistische kleding gehad… 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig