zondag 8 maart 2015

Ben je naar de kapper geweest?


Het is zomer in Nederland. De terrassen zitten vol, Nederland eet ijsjes, papa doet zijn korte broek aan en ik verf mijn haar in een zomers kleurtje.
Nu de uitgroei van mijn highlights al meer dan aardig zichtbaar is geworden, wilde ik toch weer wat anders. Nadat ik het fantastische haar van Mija had gespot, had ik mijn ogen al een tijdje gericht op de ombre trend (Welke kleur is ombre precies? - vriendje, op de vraag of dat mij zal staan). Ik besprak het met de kapper en die zei enthousiast dat het heel mooi zou staan bij mijn uitgroei. Ook de highlights zouden de overgang heel natuurlijk maken. Tel daar het argument dat de blondering heel mooi mee zou kleuren met de zon (hallo daar zon schijn maar naar mij toe) bij op en de volgende kappersafspraak was snel gemaakt.

Vrijdag ging het gebeuren. De verf erin. Een uur later stapte ik met een tintje lichter zeer tevreden de kapsalon uit. Hoewel er nog geen één persoon uit zichzelf vroeg of ik naar de kapper was geweest (mama niet meegeteld), ben ik nog steeds heel blij. Ik vind het belangrijker dat ik niet rondloop met een horizontale streep die mijn haar verdeeld in donker en tien tinten lichter dan dat ik gevraagd wordt of ik naar de kapper ben geweest.

Nou ja, ik ga nog maar even genieten van de laatste zonnestraaltjes van vandaag.
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig