donderdag 12 maart 2015

Favorieten van dit moment
Favoriete kledingstuk | H&M Pencil skirt
Als ik nog maar één outfit mijn hele leven aan mocht doen was het misschien wel deze rok van H&M. Hij is chic, maar met sneakers juist weer heel stoer en hij zit ook nog eens pretty goed voor een pencil skirt. Ik hou van dit ding, al hoewel het me nog niet helemaal gelukt is om er normaal in te lopen zonder dat ik op een pinguïn lijk.

Favoriete nummer | Sam Feldt - show me love
Dit nummer doet me echt verlangen naar de zomer. Ik wordt spontaan vrolijk als de vogeltjes op de achtergrond van dit nummer beginnen te fluiten en droom weg wanneer die stem begint te zingen. Sam Feldt heeft er een nieuwe fan bij.

Favoriete product | Andrélon heat protecting spray 
Na een jaar oefenen heb ik het krullen eindelijk onder de knie. Vooral nu ik mijn puntjes heb geblondeerd vind ik het wel leuk om af te wisselen met de krultang. Met de heat spray van Andrélon gaat dit zonder schuldgevoel voor je haar. Super fijn, super goed, super. 

Favoriete serie | Homeland
Ik heb mezelf afgelopen week letterlijk in slaap gehuild toen we seizoen 4 afkeken. Wat een rete goeie serie deze. Een nieuwe favoriet.

Favoriete film | Gone Girl
Ook weer zo'n goeie. Alleen jammer dat hij maar 2,5 uur duurt. Of nou ja, veel langer had ik ook niet in spanning kunnen zitten.Wanneer Nicks vrouw verdwijnt, wordt hij door het hele land en de media verdacht. Nick zelf begint ondertussen zelf ook te twijfelen over de echtheid van hun relatie. Met een zeer zeer spannend eind. Oh jongens ga dit kijken!

Favoriete voedsel | Quesadilla's
Ik hou van de mexicaanse keuken. Nacho's, tortilla's, alles gaat er bij mij wel in. En de quesadilla's zijn mijn absolute favoriet. Als snack, lunch of een lekker makkelijke avondmaaltijd. Ultieme favoriet is de versie met kip, crème fraiche en heel veel kaas.

Favoriete nagellak | Essie A List
Grote kans dat je deze wel eens voorbij hebt zien komen. Mijn favoriete kleurtje. Ik smeer weinig anders op mijn nagels dan dit. Echt zomers is hij alleen niet, dus ik heb mijn radar alweer gericht op een nieuw lakje.

Favoriete bezigheid | iPhone laten vallen
Het is inmiddels al niet meer op één hand te tellen hoe vaak ik mijn telefoon heb laten vallen. Ik vind het gewoon zo leuk om te doen jongens!!!Zoals je kunt zien is er nu zelfs een hapje uit gevallen, zo mooi gewoon!!


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig