zondag 22 maart 2015

Huidige statusDit is mijn huidige status. Comfi outfit aan inclusief huf, omringd door nare stof over het migratiepatroon van Singapore en de thematiek van Sherlock Holmes. Het is niet bepaald mijn favoriete omgeving op de zondag middag. Maar je zult het misschien begrijpen, toetsweek doet niet echt vrolijke dingen met je status.

Hoewel ik toetsweek toch soms zie als een weekje vakantie. Verschil is dat je soms je bed uit moet voor het afleggen van een spreektoets of voor het leren, maar dat neem ik dan maar voor lief. Ook doet leren wel wat met je creativiteit. Na zo'n middag examenbundels doorspitten verlang ik toch echt wel naar het bedenken van een leuke blogpost.

Helaas zitten er grenzen aan mijn begin-maart-vakantie alias toetsweek en heb ik toch niet altijd genoeg tijd om iets leuks te schrijven. Jullie, beperkt klein bescheiden groepje lieve volgers, zullen het dus moeten doen met een outfitpost op zijn tijd en een kleine schreeuw om aandacht vanuit mijn huidige toetsweekstatus. Sorrie.
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig