dinsdag 10 maart 2015

Mijn geheim voor long lasting lips
Sinds mijn obsessie met mijn Mac lipstick, ben ik op zoek naar maniertjes om de hele dag te kunnen genieten van rood gekleurde lippen. D.w.z. geen vegen op je hand, geen lipafdrukken op je glas en geen misplaatste rode snor boven je lip. Goed, dat laatste wil me nog wel eens gebeuren. Maar ik heb denk ik toch de ultieme manier gevonden om een hele dag, plusminus 20 uur, mijn lipstick op haar plaatst te houden. En ik zal mijn geheimpje verklappen, sssht. 

Eén. Laten we maar geen verdere spanning opbouwen en gewoon de eerste en belangrijkste stap noemen: het lipkwastje. Echt waar, een kleine ode aan dit ding want dit is dé truc om je lipstick de hele dag op zijn plekje te houden. Ik begin met het omlijnen van mijn lippen. 

Twee. En dan inkleuren. 

Drie. Bonus tip: de oude bekende tissue. Even op happen en je voorkomt rode vegen op je tanden. 

Vier. En dan voor de kleur nog even een keer met de stift erover. Klaar. 

Het fijne van zo'n kwastje is dus dat je elke lipstick (ja, zelfs die van essence en catrice) kunt omtoveren in een long lasting lipstick dat wil stay for at least 12 hours. Ongeveer. Ik gebruik er één van sigma, maar ik denk dat elk random lipkwastje wel voldoet! 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig