zondag 1 maart 2015

Outfit | Begijnhof

  Best blij met deze foto's. En ook best blij met mijn lieve vriendje die, ondanks mijn perfectionistische zenuwtrekken die zorgen voor de nodige prikkels, toch altijd mooie outfitfoto's weet te schieten.

Mijn liefde voor Amsterdam blijft elk tripje steeds groeien. En ik begin zelfs een beetje bang te worden dat ik straks nog in Amsterdam wil wonen en mijn hele studiekeuze-verleden rondom Groningen, Nijmegen en Wageningen weggooi. Een mooi stukje van de stad is het Begijnhof. Perfect voor outfitfoto's! Ik heb me overigens nog nooit zo op mijn gemak gevoeld tijdens het maken van outfitfoto's, zo tussen alle fotograferende chinezen.

Mango | trui
Bershka | jeans 
Adidas | Stan Smith 

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig