zondag 5 april 2015

Waar ik naar uitkijk in april


April is een leuke maand. Zonder grapjes hoor. Ik kijk zo uit naar komende weken en dat wou ik graag even delen! :)

Festivalkiekje uit de oude doos (Kingdance, 2014)


Waar ik naar uitkijk 


1. Pasen 

Komend weekend is het eieren zoeken geblazen. Nee hoor mensen, ik ga niet het hele weekend besteden aan het eten van eieren (de chocolade-eieren buiten beschouwing gelaten). Ik ga dit weekend lekker chillen en ben van plan om wat lekkere recepten uit te proberen.

2. Festivals

Het festivalseizoen is begonnen! Woehoe. In april ga ik kaartjes controleren bij Lovely Sunday en waag ik nog wat danspasjes bij Kingdance. De vrijheid vier ik in mei (goh) bij Dande4liberation, maar dat hoort ook een beetje bij deze maand. Voor zover blijft het bij deze drie leuke feestjes vanwege het pijnlijke feit dat deze 17-jarige nog niet elke danstent in mag.  

3. Wielrennen

Ook mijn fiets mag na een half jaar lang in de schuur gestaan te hebben het daglicht weer zien. Ik ben een mooi-weer-fietser. Mij zie je niet zo snel door de kou, regen en wind wielrennen. Maar als het zonnetje straks weer aan het schijnen is, ga ik lekker kilometers maken! Mijn doel voor dit jaar: 100+ km. (Help nu heb ik het hardop gezegd nu moet het gebeuren).

4. Lente!

Het begint een beetje een terugkerend aspect te worden in deze post: het weer. Maar lente gaat naar mijn mening niet alleen maar over zon, blauwe lucht en opstaan als het nog licht is (hoewel dat allemaal heel fijn is). Lente is ook terrasjes, ijsjes, de eerste korte mouwen, bloemetjes, aardbeien en wie vult dit lijstje aan?

5. Werken 

Het lijkt gek om hier naar uit te kijken, maar ik heb echt zin om te werken. Ik heb inmiddels twee baantjes, waarvan ik hele leuke, uitdagende taken heb bij baantje één als studiebegeleider en waarvan ik bij mijn andere baantje  veel leuke dingen ga leren. Ook kijk ik heel erg uit naar baantje 3 (ja moneymaker hè?), als ik hier mag werken want ik heb morgen een sollicitatie. SPANNEND.

Waar ik niet zo naar uitkijk 


1. Leren voor examens 

Tussen al het terassen, festivallen, wielrennen en werken door moet ik ook nog even de tijd vinden om te leren voor het E-woord. Ik ben een beetje bang hiervoor, dus daarom zeg ik het maar niet hardop. Wel ga ik keihard mijn best doen om dit jaar in één keer af te sluiten. Ik vind zes jaar vwo wel genoeg.   
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig