zondag 19 april 2015

10 x mijn stekkie


sierpotjes, tulpjes, nepplant - Ikea 

Welkom in mijn crib, mijn casa, mijn kasteeltje. Een wit/limoengroen hol alias Ikea showroom. Ik denk serieus dat mijn kamer voor 80% uit de collectie van de Ikea bestaat. Niet dat ik het erg vind hoor. Ik hou wel van die blauw-gele winkel. Vorige week was ik er nog. En ik kan je verzekeren dat we, in onze hele geschiedenis van Ikea-bezoekjes, nog nooit zoveel accessoires hebben gekocht. Dat kwam met name omdat mama nogal enthousiast is over het feit dat ik volgend jaar op kamers ga en de halve wasruimte zo onderhand al vol staat met spullen die ik mee kan nemen, alsof ik op een eigen verdieping in Amsterdams herenhuis ga wonen. Ik hield haar tegen toen ze op het punt stond een blender voor me te kopen. Heel lief mam, maar aan een koekenpan, een waterkoker en een tosti-ijzer heb ik wel genoeg. Terug naar mijn ode aan de Ike... uhhh... kiekjes van mijn kamer. 


Dit artikel is niet gesponsord door de Ikea ofzo


Home snapshots | www.myrthei.nl
bank - Ikea 

Home snapshots | www.myrthei.nl
Tafeltje - Ikea 

Home snapshots | www.myrthei.nl
plank - Ikea 


Home snapshots | www.myrthei.nl
kast - Ikea

Home snapshots | www.myrthei.nl
tv-kastje - Ikea

Home snapshots | www.myrthei.nl

Home snapshots | www.myrthei.nl
Lamp - Ikea

Home snapshots | www.myrthei.nl

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig