dinsdag 5 mei 2015

Drie hoeraatjes voor drie nieuwe items


Ik geloof dat er een verband zit tussen drukke periodes en de lengte van mijn verlanglijstje. De laatste stijgt namelijk indrukwekkend hard naarmate de rommel op mijn bureau zich steeds meer opstapelt en mijn vrije tijd minder wordt. Gelukkig had ik afgelopen week nog wel even de tijd gevonden om wat leuke items te bestellen, te passen en uiteindelijk - hoera - te kopen. En nog meer hoeraatjes voor het einde van de maand en het begin van een nieuw loonstrookje. Betekent dat ik nog meer van mijn wishlist kan afstrepen (wordt vervolgd dus). Hieperdepiep...

  

Ik kocht: 

Deze ronde hipster bril van Cheapasszonnebrillen
Bomberjack van H&M
Lange trench van Only
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig