donderdag 9 april 2015

Outfit | The night shines like a needle...Nog steeds ben ik op zoek naar mooie fotolocaties in het plaatselijke dorp en omstreken. Soms met succes. Afgelopen weekend schoten Abel en ik wat foto's bij een mooie graffitimuur.Best wel weer een beetje blij mee. (Wie weet waar bovenstaande inspirerende quote precies op slaat krijgt een virtueel applausje.)

Enfin. Ik droeg dus afgelopen weekend nog een trui. Morgen wordt je waarschijnlijk wat vreemd aangekeken als je dat doet (ZON! WARMTE!), maar soms op een gure/mistige/donkere/etc. dag mag ik mijn kabeltrui nog even aantrekken. En dat vind ik helemaal niet erg, want ik hou van deze combinatie. 

Ik droeg

Mijn geliefde pencil rokje | Missguided
Gebreide kabeltrui | H&M 
Ietwat vieze enkellaarsjes (nou ja, ze kunnen net) | Comegetfashion

KLIK voor meer rokjesinspiratieSHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig