maandag 6 april 2015

Paasweekend kiekjes
Ik ben een klein beetje aan het huilen want het heerlijke paasweekend, voor mij bijna vier en een halve dag, is voorbij. Ik heb heerlijk kunnen genieten van rust, stilte voor de storm (het E-woord a.k.a. examens). Straks wordt het knokken en zal het hier misschien ook wel tijdens de storm stiller zijn. Maar vanavond kijk ik nog even terug naar dit heerlijke relaxte weekend en laat ik nog een klein traantje om het feit dat dit voorbij is. 

(Waarschuwing. Deze post bevat veel eten.) (told you

Voor wie het zich afvraagt: Dat vies-uitziende schaaltje bruine kwakjes was super heel erg lekker klik >>>HIER<<< voor het recept
Vrijdag verwende ik papa en mama met een uitgebreid drie gangen menu, weinig foto's behalve deze rode uitjes  
 

 Er werd vandaag heerlijk gekookt door de mama van mijn vriend. Om even in de stijl van het onderwerp te blijven.

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig