dinsdag 5 mei 2015

Fancy festivaloutfit

Only jas | Mango top | New Look jeans | Pieces tas | Cheapasszonnebrillen bril | Adidas Stan Smiths

Dag mensen! Even een korte update tussendoor. Ik probeer in alle hectiek van feestjes, festivals, examens en andere "leuke" dingen toch mijn blog een beetje te onderhouden. Lukt nog aardig, al wordt dit wel een mini postje. Net als vele anderen waag ik vandaag ook dansjes onder het mom van de vrijheid. Helemaal niet erg, al ging de avond ervoor niet helemaal van een leien dakje... Ik wou dat ik wat random kledingstukken uit de kast kon trekken en in één klap een goeie outfit had. Helaas ben ik niet gezegend met dat soort adequate beslissingsvaardigheden, maar moet ik het doen met mijn 20 minuten twijfelkonteren. Uiteindelijk heb ik bovenstaande, niet heel spannende, outfit uit de kast getrokken en ik vind het prima. Wat je hier alleen niet ziet is mijn hoofdeyecatcher van de outfit: de fancy extra leichte emergency poncho van de xenos, die ik in de strijd zet tegen de regen, wind en andere nare weersomstandigheden vandaag. Als ik vandaag niet de show steel op dat festival weet ik het ook niet meer.
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig