maandag 25 mei 2015

Outfit | Dubbele DenimIk ben klaaaar! Fertig! Ik heb 3 maanden vakantie! Hoewel ik wel voor het eerst dit jaar drie ochtenden achter elkaar heb gesnoozed (wel een uur lang!), is het besef er nog niet helemaal. Ik had tot gisterenmiddag nog het gevoel dat ik nu toch echt eens verder moest gaan met leren. Maar wat grappig, ik hoef helemaal niet meer te leren! Goed, tot zover mijn enthousiasme over het einde van de examens. Over naar de outfit: twee keer denim. Lekker makkelijk, maar toch wel even wat anders dan een jeans en topje. Het was wel een beetje warm, een beetje veels te warm voor een spijkerjack én een leren jack over elkaar heen. Maar ja, dat matcht nou eenmaal goed bij mijn (mama's) good old zwarte All Stars, dus dan doen we dat maar. Voor de rest hield ik het lekker comfortabel.Ik droeg: 

mijn geliefde leren jasje | Zara 
een spijkerjack | Zara
een blousje | (verassing...) Zara
jeans | H&M
good old All Stars | Converse

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig