zondag 10 mei 2015

Outfit | Herontdekte liefdes


Deze plaatjes schoten we afgelopen week tijdens een shopdagje in zwolle. Ik haalde een bescheiden buit binnen, waarover later vast nog wel een keer meer. Op zoek naar mooie straatjes, want die heeft Zwolle, struikelden we over deze prima steeg. Een paar klikjes en toen hadden we hem wel. We hebben de rest van de dag lekker gegeten en gewinkeld. Het was prima weer voor een jurkje, nog wel met panty want zo optimistisch zijn we nou ook weer niet. Ik heb twee herontdekte liefdes in deze outfit zitten: het vest en het jurkje. Met name het vest, wat ik destijds in een opwelling voor €2,- (ja je leest het goed, dit is geen typfout) kocht en hem jaren verafschuwde om zijn lelijkheid heb ik weer in mijn armen gesloten. In combinatie met mijn geliefde jas, waar ik van plan ben in te gaan verhuizen (hij is zó fijn!), kan ik deze outfit naar het rijtje favorieten verplaatsen.

Ik droeg:

en ben verliefd op mijn navy trench | Only
een jurkje | Waarvan ik het merk ben vergeten
een onlangs teruggevonden grijs vest | H&M
Roshe Runs (Liberty Londen, ID) | Nike
mijn trouwe Schlepp handtas | Matt&Nat SHARE:

2 opmerkingen

 1. Dat jurkje is echt te gek! Ik ben wel erg benieuwd naar je vest, want die zie ik niet zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Klopt, die foto's zijn we een klein beetje vergeten :)
   Maar dit is zeker niet de laatste outfitpost met het vest!

   Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig