donderdag 28 mei 2015

Zomerplannen en to do's


Sinds vorige week vrijdag is mijn drie maand durende vakantie ingegaan. Ik kan nog niet helemaal zeggen dat ik officieel klaar ben met examens of school, dat wachten we 11 juni nog even af, ook heb ik nog een diploma-uitreiking en gala in de agenda staan #zinin. Maar ik ben wel van plan om die zes jaar school eventjes achter me te laten en volop te genieten van die lange vakantie. Daarbij horen natuurlijk wat plannetjes die ik heb voor de komende zomer.

  • Wielrennen + surfen. Hoewel het weer nog wel iets meer mag meewerken, ben ik van plan de komende maand flink wat kilometers te maken op mijn fietsje. Vorig jaar heb ik de 100 gehaald, inclusief een heuvelachtig toertochtje van 60 km en een enkeltje thuis-Ameland, dit jaar heb ik (nog) geen doelen. Wel wil ik nog een (aantal?) keer naar harderwijk rennen, om daar het windsurfen weer op te pakken.

  • Werken. Ik heb misschien dan al wel wat plannen voor de zomer, ik zal vast nog genoeg momenten weinig te doen hebben. Zo zonde vind ik dat! Dan verdien ik veel liever wat door te werken. Buiten dat feit vind ik het ook gewoon heel erg leuk om te werken. En het vervolgens weer uitgeven natuurlijk ook wel stiekem een beetje.

  • Lloret. Jaaa! Hier kijk ik ook zo naar uit. Ik ga met mijn drie allerbeste vriendinnetjes een lange week naar de Spaanse costa. We gaan lekker luxe met onze privéjet (grapje we gaan met een bus), maar hebben wel een heerlijk appartement met zwembad. Ik ben van plan om mijn teint even een op-bruin-beurtje te geven en we gaan vooral heel veel feesten.

  • Tanzania. Na España heb ik nog nauwelijks tijd om van de busreis en de hangovers (hoi mam) af te komen, of er staat alweer een nieuwe vakantie op de planning. Ik ga twee ruime weken met mijn ouders naar Tanzania, waar we een aantal dagen op safari gaan en een aantal dagen gaan chillen op Zanzibar. Heul. Veul. Zin aan.

  • Lezen. Met al die vakanties en  vrije tijd in het zicht moeten er natuurlijk een aantal boeken doorheengaan. De boeken die ik komende maanden echt móet lezen: Ik ben pelgrim, On top, een willekeurig boek van Dan Brown, In het licht van wat wij weten, A work in progress, Een meisje in de trein en Wij leugenaars. Beste lijst hè? 

  • Kamer/hospiteren. Ook dit staat er volgend jaar aan te komen. Met een beetje geluk mag ik volgend jaar een begin maken aan de studie Bedrijfs- en consumentenwetenschappen in Wageningen. En aangezien 5 uur reizen per dag niet zo goed in mijn dagplanning zal passen, ben ik al druk op zoek naar een leuk kamertje hier. Ik was altijd al aan het verlangen naar een grote stad met mijn eigen plekje, maar Wageningen is ook prima. Mijn eerste hospiteeravond is inmiddels al ingepland. Duimen dus!

  • Blog + lay-out. Ik vind het best lekker gaan met Myrthei. Ik heb nog steeds best wat inspiratie en ideetjes, post regelmatig en het belangrijkste, ik vind het nog steeds leuk om te doen. Hoewel het publiek wat karig is, hoop ik toch nog dat ik de mensen die dit lezen (ik weet dat die er zijn, hoi!:D) zich een beetje vermaken en het aantal bezoekers wellicht nog wat groeit. Maar voorlopig vind ik het prima en gewoon leuk om te bloggen. De site kan alleen wel een kleine opfrisbeurt gebruiken qua lay-out, die wil ik nog wat anders. Helaas heeft God mij geen hoogstaande technische vaardigheden gegeven en moet ik het doen met grote vriend Google. Een nieuwe flitsende lay out zal dus nog wel efkes duren.

  • Chillen. Als laatste is dit natuurlijk het belangrijkste van de vakantie. Lekker chillen. Sowieso ga ik genieten van alle bovenstaande plannen, maar soms is het ook lekker om naast alle plannen gewoon wat spontane dingen te ondernemen (feestjes, picknicksessies, dagje zwemmen) of he-le-maal niks te doen. 

Voor degenen die nog even zullen moeten wachten met hun plannen, sorry!!! En het komt goed, zo'n maandje is sneller voorbij dan je denkt! 
SHARE:

2 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig