dinsdag 30 juni 2015

Alleen maar leuke dingen


Ik wordt blij van...
 • Verse pioenrozen uit de tuin. Waar ze voor €2,- per stuk in de winkel te koop zijn, groeit onze pioenstruik als een malle. 
 • Voorbereidingen voor het gala. Na de stress van de jurk en de schoenen kan ik me rustig voorbereiden op mijn outfit. Welke sieraden ga ik dragen, hoe ga ik mijn haar doen en welke make-up doe ik op... Ik geniet er wel van. 
 • Feestjes. Wie wordt er niet blij van? Deze week bestaat letterlijk uit elke dag een feestje (soms zelfs twee!). 
 • Verse outfits. Ik heb deze maand denk ik het driedubbele uitgegeven aan kleding in vergelijking met de gemiddelde maand. Oeps. Ik werd iets te vaak verliefd in juni... Betekent wel weer elke dag tenminste één vers kledingstuk aan :D 
 • Leuke reacties op mijn blog. Ja dat vind ik heel leuk om te horen! Ook opbouwende kritiek is natuurlijk altijd welkom. 
 • Het vooruitzicht dat ik over een week in het bijna 35 graden warme Lloret de Mar vertoef. 
 • Mijn nieuwe kamer incl leuke huisgenootjes. Want het contract is inmiddels getekend en de sleutels zijn ontvangen. Ik mag mezelf een trotse Wagenaar noemen met de leukste huisgenootjes! 
 • Het weggeven van mijn schoolboeken. Nooit meer historische revoluties, onstaanswijzes van vulkanen, durch, für, ohne, um, bis, gegen, entlang, verbs en andere narigheden van een middelbare scholier. 
 • Mijn subtiele girl abs. Die opduikt na een aantal weken gedisciplineerd fysio-oefeningen a.k.a. heloefeningen doen. Als 'ie maar subtiel blijft. 
 • Pakketjes die spontaan te vroeg komen. Vooral als het (lees: cadeautjes) ongemakkelijk laat zou komen. 
 • Alleen maar leuke dingen
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig