maandag 15 juni 2015

Favorieten van dit moment #2


Ik heb het geloof ik een keer eerder gedaan, mijn favorieten gedeeld, maar inmiddels zijn er weer aardig wat nieuwe lievelings bijgekomen. Time to shaaare. 


Favoriete ijssmaak | Pistacheijs
Een nieuwe favoriet om mee te beginnen! Pistacheijs. Ik ontdekte het dit jaar pas en het is verrukkelijk. Het leek me altijd een beetje smerig, ijs dat naar van die lekkere hartige nootjes smaakt, maar het tegendeel is mij bewezen.

Favoriete fietsroute | Zuidelijke vechtdijk 
Hoewel ik nog veels te weinig wielren dan ik in eerste instantie voor ogen had, heb ik wel genoeg interessante routes om uit te proberen. Bijkomend voordeel. Mijn ultieme favoriet is het rondje langs de Overijsselse Vecht. Zonnetje erbij, windje in de rug en genieten!

Favoriete kledingitem | Hoedje 
Het hoedje! Hoe kan het ook anders. Ik heb hem door het verdrietige Nederlandse weer nog maar een paar keer kunnen dragen, maar dat was al een groot succes. Het geeft je outfit toch net even wat extra's en dat is leuk. :D

Favoriete BBQ-gerecht | Watermeloensalade
Net zoals ik vorig weekend twee keer picknickte, zetten we de trend dit weekend gewoon weer door, maar dan met beebeequ├źn. Als fervent vleeseter hou ik wel van een BBQ-tje, maar ook de salades en sausjes gaan er bij mij altijd goed in. (De gamba's ook, behalve het pepertje wat ik afgelopen zaterdag beschouwde als een stukje zongedroogde tomaat. Hierna kon ik niet meer normaal genieten aangezien mijn smaakpapillen in de fik stonden. Tot zover). Zaterdag ontdekt is de watermeloensalade bij toeval door bosui, feta, radijsjes en koriander met elkaar te mengen. Lekker fris, maar toch ook wel een lekkere 'bite'. Prima tussengerechtje.

Favoriete zomeroutfit | Zomers jurkje met hipster hoedje en sandaaltjes 
Oehh kleine sneak peak van een outfitpost van deze week. Mijn favoriete zomeroutfitje met verse items. Perfect voor het mooiere weer.

Favoriete lipkleur | Catrice 080 my red cart + NYX 595 strawberry milk
Ik weet niet wat het is en hoe het gebeurde, maar opeens had ik een afgrijselijke roze kleur en een klasieke rode gemengd tot een fuchsia kleurtje en ging het niet meer van mijn lippen af. Ben een beetje verliefd geworden en het wordt hoog tijd dat ik het mengseltje inruil voor een goeie fuchsia mac lipstick. Stuk handiger dan dat gemix met lipsticks. (Voor de helderheid, ik maakte voor de lol een foto van mijn lippen half roze/half rood, dat is niet mijn favoriete liplook).SHARE:

2 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig