dinsdag 23 juni 2015

If I was a rich girl...


La la la lalalalala la la (je weet wel). Dan zou ik genoeg dingen kunnen bedenken wat ik met mijn geld zou kunnen doen. Reizen, alle festivals en feestje van deze zomer aflopen, wimperextensions voor een heel leven nemen, voor de liefdadigheid heel veel geld doneren naar het kwf of andere goede doelen, elke maaltijd buiten de deur eten, een groot grachtenpand in Amsterdam kopen als extra optrekje en de halve webwinkel (beetje redelijk blijven hè) van Net-a-porter leegkopen. Maar als ik iets minder rich ben heb ik vijf items waar ik momenteel van droom en ook van durf te dromen. Ook al heb ik nog nooit de loterij gewonnen (misschien omdat ik nog nooit een lot heb gekocht, maar toch), ik ben wel aan het sparen voor dingen die ik heel graag wil. Naast de iPhone 6 staan ook deze mode-items op mijn lijstje. Helaas, met een toekomst als arme student in het verschiet, is de kans klein dat ik al deze spullen kan veroorloven. Maar dromen mag altijd.Leren jasje
Momenteel slijt ik langzaam mijn Zara leren jasje die ik inmiddels al zo'n 3 jaar in mijn bezit heb. En aangezien ik er zo vergroeid aan ben en hem zo vaak draag vind ik dat, als het zover is en ik mijn geliefde zara jack moet weggooien, ik best een wat duurder exemplaar kan kopen. Van goeie kwaliteit, waarmee ik weer jaren vooruit kan. Ik heb de ware nog niet gevonden. Zo'n licht oversized leren jack is nog moeilijker te vinden dan gedacht. Een andere mooie heb ik gevonden van het merk Be Edgy. Een goedkoper alternatief is die van de zara.

Ray-ban zonnebril 

Ik geloof dat dit item al het langst op mijn wenslijstje staat. Een mooie ray-ban. Het ultieme zonnebrillenmerk. Een paar jaar geleden vond ik de clubmaster nog geweldig, nu is het het ronde model. Een beetje een gehyped product, en ik wissel elk jaar wel weer van favoriet model, maar volgens mij kan je hier jaren mee doen. Tenminste, ik weet niet of ik er jaren mee kan doen want mijn laatste twee zonnebrillen gingen na zo'n tien keer dragen meteen al kapot. Even goed over nadenken dus..

Filling Pieces 
Mijn droomsneakers staan gevestigd in de winkels van Filling Pieces. Stonden. Want momenteel hebben ze echt geen leuke collecties meer. Waarom?!?! Misschien wel goed, want dit weerhoudt me weer van een impulsieve dure aankoop. €200,- a €300,- vind ik ook nog een beetje duur voor schoenen. Maar toch. Ze zijn zó mooi... Eerst maar wachten tot er weer een droomcollectie uitkomt.

Rosefield horloge 
Dit is misschien wel het item wat ik het eerst in handen kan nemen! Of beter gezegd, om mijn armen. Vorig jaar werd ik nog verliefd op de Daniel Wellington horloges, maar inmiddels heb ik een veel betere variant gezien. De Rosefield. Nog redelijk betaalbaar, nog redelijk ongehyped en hartstikke mooi. Wellicht krijg ik deze voor mijn 18e verjaardag, wat niet heel erg lang meer duurt. Eem' wachten dus.
Comme des Garcons play 
En als laatste nog een andere liefde die op mijn lijstje staat. Het gestreepte shirt incl. rood hartje van CDG play. Zo mooi deze! Sowieso hou ik van streepjes en dit shirt kan gewoon boven elke broek. Wel een beetje aan de prijzige kant voor een t-shirt (€140) maar als ik een lot win is dit de eerste.
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Hahaha misschien omdat je nog nooit een lot hebt gekocht? Leuk geschreven en een mooie wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig