zaterdag 6 juni 2015

Nieuwe aanwinsten van de afgelopen maand

 

'Het is al zo lang geleden dat ik uitgebreid heb geshopt.' 'Ik had weer veel nieuwe dingen nodig.'  'Ik had niks meer om aan te trekken.' Allemaal excuses die ik lekker kon toepassen de afgelopen maand, want pfoeh wat heb ik veel gekocht. Met name afgelopen week, toen ik ging shoppen in Utrecht met vriendinnen (beste Neerlandsche winkelstad ooit trouwens. Heerlijk veel goeie winkels, maar niet zo groot dat je niet weet waar je naar moet kijken laat staan wat je moet passen, erg fijn!), was het gat in mijn portemonnee verbazingwekkend groot... Nou ja goed, ik kan komende weken weer even flink wat uurtjes maken want dat is na deze grote uitgavenpost wel weer even nodig.
Omdat ik het gewoon leuk vind om nieuwe kleren meteen aan te doen en te showen, maar het te warm is voor tops en jurkjes over elkaar zie ik dit als de uitgelezen plek om mijn aanwinsten eens even te laten zien.top | Monki ||  jeans | Mango 

sandaaltjes | Steve Madden
top | Miss Guided

jurkje | H&M || sandaaltjes || Steve Madden
broek | Monki || top | Miss Guided

playsuit | H&M
hoed | Miss Guided || jurkje | Bershka || top | Bershka || sandaaltjes | Steve Madden

top | Monki || broek | Mango || blouse | Less
Mandje | Sissy Boy

Alle aanwinsten nog even op een 'rij'

SHARE:

2 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig