vrijdag 19 juni 2015

Outfit | Zomeruniform


Van sommige outfitfoto's wordt ik gewoon weer vrolijk als ik ze terug zie. Dit is er zo'n eentje. Het was een heerlijke zomerse zondag toen we deze shootte. Had de hele dag lekker gepicknickt met familie en daarna gechillt met mijn vriend. Ik wou toch nog wel even snel wat foto's schieten omdat ik de hele dag al zo genoot van de dag en de verse items die ik droeg. Niets is zo leuk is meteen al je nieuwe kleding dragen als je die vers hebt gekocht. 

 
  

Ik droeg: 

mijn nieuwe favoriete hoedje | Missguided 
mijn nieuwe favoriete jurkje | H&M
mijn nieuwe favoriete sandaaltjes | Steve Madden 
mijn oude maar ook wel favoriete tasje | Pieces
mijn oude maar ook wel favoriete zonnebril | H&M 
SHARE:

4 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig