donderdag 11 juni 2015

Random kiekjes #3Verse bloemetjes uit de tuin geplukt door huisvrouw Myrthe kuch
Ik heb de afgelopen weken weer een hoop random kiekjes opgeslagen op mijn camera, waarvan ik het  zonde vond om ze niet te delen. Bij deze dus wat voornamelijk vrolijke, zomerse kiekjes! En ik maak ook mooi even van de gelegenheid gebruik om een korte update te plaatsen: ik geniet heerlijk van mijn vakantie en de leuke dingen. Soms is het een beetje druk, maar wel druk met leuke dingen dus ik mag niet klagen (al heb ik wel een intens verlangen naar een hele dag gewoon helemaal niks uitvoeren en vervelen totdat ik erbij neerval). En nog meer leuk nieuws: ik heb een kamer in Wageningen! Volgend jaar ga ik daar studentje spelen en ik ben als alles goed gaat (diploma halen enzo) ben ik straks een trotse Wagenaar. Hoera! Verder heb ik een galajurk gevonden, al een aantal dingen gekookt en gebakken (maar nog lang niet genoeg!), helaas nog niet gewindsurft en helaas nog niet poepbruin geworden, maar vanavond ga ik wel slagen. Grapje, dat weet ik nog helemaal niet. Ik doe net alsof ik heel zelfverzekerd ben en vanavond geen telefoontje krijg met het eventuele nieuws dat ik gezakt ben, maar stiekem vind ik het nog wel een beetje spannend. Visualiseren noemt men dat. 


Resultaat. Er schuilt wel ergens een bloemist in me. Ergens.

   

Bietjesbrowniebeslag in de maak
Bietjesbrownieoverload part 3
Voor de liefhebbers

Mijn lieve rots in de branding als het gaat om outfitfoto's 

Familiepicknick no. 1


Nog meer groen!

Sorry mama voor het stelen van je plant. Stond zo mooi in mijn Ikea-potje.
Picknick no. 2 
Té veel lach op één hoofd

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig