zondag 19 juli 2015

Wat neem ik mee op safari?!

Kleine selectie uit mijn tas
Want dit is momenteel even het grote dilemma waar ik al de hele dag tegen aan loop. Vanmiddag vlieg ik samen met papa en mama naar Africa. Een reis van maar liefst twaalf uur, waarnaar we voet op Tanzaniaanse (?) bodem zetten. Hier blijven we zo'n 10 dagen, en dan gaan we nog een aantal dagen chillen in Zanzibar alias paradijsje. Wat de keuze bij de weg nog even extra lastig maakt, naast mijn hippe safari-outfits moet ik moet namelijk ook nog bikini, strandjurkjes, slippers, sandalen, etc. meenemen. En dan heb ik nog geen eens het maximum gewicht genoemd waar ik het al Tanzaniaans benauwd van krijg. Maar goed, na een ochtend de kast helemaal leeggooien, kleding op mijn bed leggen, overige kleding terug in de kast gooien en dit proces een aantal keer herhaald te hebben ben ik er zo'n beetje uit wat ik meeneem op ons avontuur. Nu nog even een lading boeken en films op de ipad gooien, mijn handbagage inpakken en dan ben ik klaar voor vertrek! Ik heb er heel veel zin in, we gaan veel mooie dingen zien en herinneringen verzamelen.

De komende dagen zal het hier dus wat stiller zijn. Maar volgens mij zijn jullie dat wel gewend na de radiostilte van afgelopen weken, toen ik ook al vakantie mocht vieren in Lloret de Mar. Toch probeer ik af en toe wat Afrikaanse wifi te tappen en wat foto's te posten. Vind ik gewoon leuk. Iedereen alvast een goeie vakantie en tot over twee weken! 

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig