woensdag 26 augustus 2015

Beste nazomerse sale vondsten
1 - 2 - 3 - 4
5- 6 - 7 - 8
9 - 10 - 11 - 12
13 - 14 - 15 - 16

De zomer komt ten einde, de laatste zomerfeestjes worden gehouden en je ziet je bankrekening langzaam krimpen. Ik in ieder geval wel. Ik heb afgelopen maand niks gedaan wat ook maar in de buurt komt van werken of geld verdienen, terwijl ik wel fanatiek mijn vakantie vierde, feestjes vierde en daarbij de nodige drankjes bestelde. Hoewel ik nog niet veel tijd heb gehad om te winkelen of ├╝berhaupt nelly.com te checken kom ik natuurlijk allemaal fantastische items tegen. En dan baal je van die biertjes die je laatst iets te enthousiast wegtikte. Daarom ben ik eens even de sale-afdeling van de online winkels afgestruind en ik ben echt de meest geweldige dingen tegengekomen. Het is een klein beetje huilen dat ik niet alles kan permiteren, maar de klapper - vond ik zelf - nummer 13 is al onderweg. 

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig