woensdag 12 augustus 2015

Mag ik je voorstellen


Aan mijn nieuwe kindje. Na drie jaar in het bezit te zijn geweest van een zowat antieke iPhone 4s werd het hoog tijd voor wat nieuws. Hij was inmiddels redelijk kapot en ik weet niet meer zo goed of ik het scherm nou twee of drie keer heb laten repareren (zegt al genoeg). Vorige week ben ik dan eindelijk naar T-mobile gestapt om mijn nieuwe kindje op te halen. Dat ging niet helemaal van een leien dakje, want mijn simkaart zat er gewoon niet bij. Drie cynische applausjes voor T-mobile. Maar goed, inmiddels zit de kaart erin, heb ik de 6 al een klein weekje in gebruik en ben ik er zéér over te spreken! Heel veel inhoudelijk verschil tussen de 4 of de 5 zit er niet, maar hij is gewoon heerlijk snel en maakt geweldige foto's. Geen tientalle minuten per dag verspillen aan het wachten op apps. Eindelijk foto's zonder ruis, onscherpte en een ongevraagd watermerk op elke foto door een kras op de lens. Eindelijk een macro-camera met een diafragma van 2.2 en een heerlijke selfie lens. Eindelijk weer pronken met mijn telefoon in plaats van uitgelachen worden om mijn stukje tape op het scherm. #Exit4s, #hallo6. Ik kan weer gelukkig zijn. 
SHARE:

1 opmerking


  1. Lichtgewicht 4k actiecamera wifi is een game changer voor de reizigers, omdat het vrij gemakkelijk is geworden om dit rond te dragen terwijl je de beste momenten van je leven hebt en ook die kostbare momenten vastlegt.

    BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig