donderdag 27 augustus 2015

Myrthe turned volwassenEINDELIJK is het zover! Ik ben vanochtend wakker geworden met de memorabele leeftijd van 18 jaar. Drie hoeraatjes voor mezelf. Want ik heb nooit meer gedoe met drankjes, feestjes, ov-kaarten (nouja, nog even dan), paypal, festivalbandjes en noem maar op. Ik ben sinds gister volwassen geworden! Hoewel er bij deze leeftijd eigenlijk een heel groot feest hoort, heb ik het beperkt met een bescheiden dinertje. Het is de laatste tijd nogal druk, ik ben inmiddels druk aan het 'settelen' in Wageningen, ben aan het integreren in een echte studentenvereniging waar ik net ben ontgroend. Heftig wel, maar ik leef nog. En om nog een beetje bij te komen vond ik lekker pizza's eten met mijn drie allerbeste vriendinnetjes wel een goede oplossing. Later op de avond zijn we nog wel naar het tentfeest in het dorp in de buurt geweest, waar ik toch nog even goed mijn volwassenheid heb kunnen vieren. Het zal de komende tijd ook niet heel veel rustiger worden, ik mag maandag beginnen met de studie Bedrijfs- en consumentenwetenschappen in Wageningen en zal ik nog een week een introductietijd moeten lopen bij de vereniging. Hartstikke leuk allemaal, maar ik kijk nu al wel uit naar als de rust straks weer is wedergekeerd en ik helemaal ben geïntegreerd in Wageningen, de studie en de vereniging. Tot dan toe zal ik af en toe nog wat posten hier, maar helaas met mate... Tot zo ver mijn verjaardagspostje en kleine update!


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig