vrijdag 14 augustus 2015

Nog wat Terschelling kiekjes


De vakantie is bijna nabij. Vandaag begin ik aan mijn introweek in Wageningen, waarna ik nog twee weken vrij ben en het echte leven weer gaat beginnen. Heb er zin in! Hoewel ik aan dat vakantie vieren ook prima kon wennen. Deze zomer was wel even een klappertje hoor, met een welgetelde drie op de op-vakantie-teller. Lloret en Tanzania gingen al vooraf, maar afgelopen week mocht ik ook nog met mijn schoonfamilie in een huisje op Terschelling vertoeven. Wat was het weer heerlijk! Lekker doen waar we zin in hadden, stranddagjes, fietsen, uit eten en chillen. Ik (en mijn lieve vriend) hebben er weer lekker op los gefotografeerd. Voorlopig zal ik jullie niet meer jaloers maken met vakantiekiekjes hoor, dit was de laatste. 


    
     
    


    

    SHARE:

6 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig