dinsdag 11 augustus 2015

Outfit | Gouden uurtje in Tersch


Dag mensen! Genieten jullie ook zo van de laatste vakantiedaagjes? Ik in ieder geval wel. Vanmiddag ben ik teruggekomen van Terschelling, waar ik samen met mijn vriend en schoonfamilie van de Nederlandse zon heb genoten. Heb weer een verse lading foto's die ik deze week nog zal posten, inclusief deze outfit bij ondergaande Terschellingse zon. Wat ook wel weer eens tijd werd, mijn laatste outfitpost is alweer anderhalve maand geleden. Ik moet eerijk toegeven dat ik mij niet zo goed had voorbereid op goeie outfits deze vakantie. Kwam namelijk ontelbaar veel goeie locaties tegen om foto's te maken op Tersch, maar had een klein beetje gebrek aan leuke outfits. Hoewel ik thuis stapels met leuke kleding heb liggen die ik nog op de foto wil zetten. Stommerd ben ik ook. Nou ja, dat betekent dat ik nog meer snel terug moet naar dat heerlijke eiland.   


  


 Ik droeg: 

Streepjes top die ik lekker heb lopen afdragen op Tersch | Monki
Beige pencil skirt | Forever21
Stan Smitsh | Adidas

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig