vrijdag 25 september 2015

12 leuke, nieuwe Xenos items


Hoi vriendjes. Even een berichtje wat misschien ontzettend gesponsord lijkt, maar het absoluut niet is (daarvoor heb ik gewoon niet genoeg lezers haha, mocht ik willen). Ik was namelijk mega enthousiast over de Xenos folder die afgelopen week op de spreekwoordelijke deurmat viel. Eerlijk, Xenos was altijd wel leuk en ik kocht er ook genoeg, maar het bleef een beetje achter de feiten aanlopen met hun 'live, love, laugh' posters en antiek-kitcherige spiegels van wit of zilver. Maar toen ze met hun nieuwe industriële collectie kwamen, sloegen ze de plank bijzonder raak wat mij betreft.
Veel draadmandjes, houten krukjes, kurk, geweldige lampen, mooie kleuren. Het deed mij wel een beetje denken aan Ikea, maar daarom niet minder leuk natuurlijk! Want wat niet veranderd is aan de Xenos zijn de zachte prijsjes, geen problemen mee hoor. Op een aantal items werd ik echt op slag verliefd. Hoewel mijn semi-nieuwe studentenkamer van 13 vierkante meter al wel aardig vol staat (foto's volgen!), kan een zogeheten wishlist nooit kwaat.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12

1 Naast dat ik die look van osb-platen heel tof vind, lijkt me zo'n kubus super handig. Om op te zitten, als tafeltje, boekenplankje of opbergkastje! 
3 Ook al zo lang op zoek naar deze, samen met een leuk peertje voor die extra retro look. 
4 Volgens mij ben ik nu ik in het bezit ben van een studentenwoning echt van de praktische, functionele meubels. Want ook dit tafeltje kan je heel goed als opberger gebruiken, lekker kleden erin of wat kussens. Staat ook nog eens leuk!
8 Hoewel ik ontzettend blij ben met mijn Villeroy & Bosch wijnglazen (gespaard door de schoonmama bij de Appie :)), blijf ik die wijnglazen met een 'antieke' look heel mooi vinden. Hoe kitcher hoe beter. 
9 Deze lamp vind ik ook echt geweldig, ik begin die retro/vintage stijl steeds meer te waarderen en deze past daar ook erg goed tussen.
11 Kurk! Ook zo leuk. Heel simpel, maar stoer krukje wat ik zó in mijn huisje zou nemen en in mijn armen zou sluiten. Kjuuuuete he. 

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig