dinsdag 1 september 2015

Dilemma op dinsdag


Rosefield The Mercer | Komono The Moneypenny Royale | Skagen Denmark SKW2140
| Komono Winston Royale
Ik ben inmiddels alweer bijna een week 18, maar het went nog steeds niet helemaal. Ondanks dat ik mijn eerste legale biertje al heb genuttigd, voel ik mij nog steeds niet echt18 jaar. Misschien ligt het aan het feit dat ik nog niet het jaarlijkse verjaardagsfeestje voor vrienden en familie heb gehouden, maar ik denk dat de grote boosdoener mijn verjaardagscadeautje is die ik nog niet heb gekregen. Ik ben namelijk al maanden aan het azen op een zilverkleurige horloge, en zou deze dan ook als cadeautje krijgen van mijn ouders, maar mijn twijfels houden het hele proces een beetje tegen. 

Eerst was ik namelijk overtuigd dat ik voor de Rosefield The Mercer ging, op links, die nu al zo'n 100 jaar niet meer op voorraad is. In die tijd ben ik een boel andere mooie klokjes tegengekomen die er ook heel mooi uitzagen. En daarmee kwamen de twijfels en werelddilemma's. The Moneypenny van Komono vind ik namelijk ook prachtig. Het is even wat anders dan de standaard Daniel Wellington, misschien een tikkelte hipster, maar toch klassieke variant en daarom vind ik de Moneypenny ook zo leuk! Maar de klassieke Rosefield blijft prachtig. En ondertussen zegt iedereen dat ik voor de Rosefield moet gaan, maar ik blijf met het horloge van Komono in mijn hoofd zitten. Ook ben ik twee andere prachtige tegengekomen wat de keuze ook niet heeft vermakkelijkt... IK WEET HET ALLEMAAL NIET MEER JONGENS. Zelfs mijn trouwe lijstjes laten me in de steek en resulteren niet in een weloverwogen beslissing. Wie red me van dit loodzware dilemma? Welke vinden jullie het mooist?  
bron | bron

SHARE:

1 opmerking

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig