zondag 6 september 2015

Outfit | Nieuwe favoriete chill uniform


Zo dan! Het heeft even geduurd maar hij is er weer; de outfitpost. Ik ben weer herenigd met mijn fotograafje en a-fotogenieke woonplaats, dus dat betekent dat we weer wat foto's konden schieten. Ditmaal mijn nieuwe favoriete chill outfit waarmee ik me ook nog eens normaal over straat en in de collegezalen kan vertonen. Met name de broek zorgt voor een hoog chillingz-gehalte. Hij zit heerlijk en heeft toch iets chiques. Mijn spijkerjack die deze zomer lag te verstoffen aan een kapstok onder vele jassen heb ik ook weer even nieuw leven in weten te blazen. En de lipstick, tja, die is nooit weggeweest eigenlijk. Dan rest mij alleen nog de veronschuldiging voor mijn piepkleine oogjes op de foto's. Ik heb de afgelopen weken niet zo veel slaap gehad, wegens ontgroeningspraktijken bij mijn nieuwe studentenverening. Het was een intense week, maar ik ben nu klaar met alle gekke introdingen. Vanavond nog even op tijd naar bed en dan kan ik morgen weer fris en fruitig beginnen aan een nieuwe studieweek! 


   

  


  

   

  


    

Herontdekt spijkerjack | Zara
Top | &otherstories 
Meest flatteuze chill joggings evah | Monki
Sandaaltjes | Steve Madden

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig