zondag 27 september 2015

Outfit | Pitstop Amsterdam

  

Afgelopen donderdag zette ik eindelijk weer voet op Amsterdams grond. En wat voelde dat fijn. Hoewel ik nooit in Amsterdam gewoond heb, had ik echt een gevoel van 'thuiskomen' toen mijn trein in Centraal aankwam. Misschien kwam dit niet alleen doordat het zonnetje de mooie stad verlichtte, maar ook omdat sinds kort mijn vriend in Amsterdam studeert en ook woont. En hiermee heb ik er niet alleen een heel fijn slaap-, winkel- en chilladresje bij, maar ook een fantastische plek om mooie outfitfoto's te maken. 
Vrijdag hebben mijn vriend en ik heerlijk door de stad geslenterd, waarnaar we ook op zoek gingen naar mooie fotolocaties. Waar het in het begin nog wat moeizaam ging, kwamen we opeens bij een fantastisch straatje uit in West (a.k.a. mijn toekomstige woonbuurt). Hier schoten we wat mooie plaatjes, waarnaar we ook nog tegen de foodhallen aanliepen (hallo guilty maar heerlijke patat van The Butcher) en de mooie dag afsloten bij het hippe Bar Spek. Wat was je weer zonnig, romantisch en fijn dit weekend Amsterdam, tot de volgende.

          


SHARE:

2 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig