woensdag 30 september 2015

Semi-nieuwe studentenstulpje


Vandaag laat ik dan eindelijk het paleisje zien waar ik inmiddels al zo'n maand in mag vertoeven. En ik zeg niet voor niets paleisje, want naast dat onze huisnaam Le Palazzo di Vicolle is het ook echt een paleis! We hebben een vaatwasser, wasmachine, droger, lekker grote tv, vriezer, grote keuken en gemeenschappelijke woonkamer en het allerbelangrijkste... Ik deel het huisje met 6 hele lieve andere prinsesjes.

Helaas blijf ik hier maar tijdelijk. Ik onderhuur een kamer van iemand die momenteel voor een half jaar in het buitenland zit. In januari komt ze terug en moet ik helaas verkassen naar een ander paleis. Omdat mijn 'onderverhuurster' maar een half jaar weg is, heeft ze het grootste deel van haar meubels laten staan, zoals haar bed, tafel/stoelen en kast en zelfs haar decoratie dingetjes en plantjes. Erg makkelijk! Toch heb ik nog wel geprobeerd er een beetje mijn eigen plekje van te maken. Ik vertelde hier ooit in een lang, lang verleden al een keer dat ik samen met mama en een vriendin de halve ikea had leeggekocht om alvast spulletjes te kopen voor mijn aanstaande studentenkamer. Waarbij ik nu dus de helft helemaal niet nodig heb! Toch heb ik wat leuke kopjes en servies meegenomen.
Ik ben heel erg blij met hoe het er nu uit ziet! Het voelt helemaal als mijn eigen stulpje.

Allerleukste serviesset die ik voor mijn verjaardag kreeg (Xenos geloof ik)

Koffie- en theekopjes met bijbehorende onderzetters (van kurk!!) (Ikea) (Of course)SHARE:

10 opmerkingen

 1. Wat ziet het er gezellig uit! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat ziet het er tof uit zo. Heel gezellig, ook echt mijn kleuren. Tafel en stoelen heb ik ook haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat gezellig! Houd van dit stijltje. Jammer dat je er ook weer uit moet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig knus plekje zeg! Dat zal even genieten zijn de komende 6 maanden, maar daarna kom je vast ook op een heel leuk plekje terecht. Home is where the heart is ;).

  BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig