zaterdag 24 oktober 2015

6 Favoriete webshopsDe afgelopen jaren is het 'evenwicht' wat shopppen betreft een beetje  verandert van offline naar online. Naarmate webshops steeds sneller leveren, steeds goedkoper verzenden en een steeds leuker assortient hebben, heeft online shoppen gewoon zoveel voordelen. Daarnaast ben ik altijd panisch als het gaat om keuzes maken, ook in het geval van een bijvoorbeeld een perfecte jas uitzoeken. Twijfelen is daarom zoveel makkelijker achter een laptop waarin je 24/7 beschikking hebt over een winkel vol kleren. Aangezien het af en toe een beetje een verslaving wordt om tijdens een willekeurig moment achteloos de gehele Asos af te struinen, leek het mij leuk om eens mijn zes favoriete online shops met jullie te delen. 

 Nelly
I II III IV V
Allereerst een favoriet waar ik inmiddels al wel tientallen leuke items van heb besteld. Nelly is van oorsprong een Zweedse webshop, waardoor hij ook vol leuke Scandinavische merken zit. Mijn favoriete merken bij Nelly zijn Just Female, Samsoe&Samsoe, MbyM, Minimum, Vila, Only, Cheap Monday, Dr. Denim en Ax Paris. De laatste heeft de mooiste feestjurken. Want ook voor een gala of feestje moet je bij Nelly wezen voor het ultieme party jurkje. 

Forever21
I II III IV V
Waar ik de winkel vaak iets te overweldigend vind, vind ik de webshop heerlijk. Zoveel keuze en zoveel leuks voor zo weinig geld! Ik koop er graag tops, jurkjes, rokjes en accessoires. Vooral in dat laatste is Forever21 erg goed. Daarnaast zijn de betaalmethodes en de verzending bij F21 top!

Weekday
I II III IV V
Ook de offline winkel van de Weekday vind ik vaak net iets anders dan de webshop. Op de één of andere manier kom ik maar weinig leuke dingen tegen in het filiaal in Amsterdam. Terwijl mijn online winkelmandje vaak helemaal vol zit met leuke items. Wat zoal? Mooie tops, blousejes, rokjes, jassen... De stijl van Weekday is erg karakteristiek, waardoor - als je hier een beetje van houdt - je altijd wel wat leuks tegenkomt.

Asos
I II III IV V
Kun je je geliefde kledingstuk echt nergens vinden, dan is Asos een goede optie. 90% kans dat je prooi zich hier ergens bevindt. Trek wel even de tijd uit, want de Asos is qua voorraden ongeveer gelijk aan de mega H&M op de dam keer 10. Je moet goed stressbestendig zijn wil je hier wat mooie spulletjes kopen. Er is namelijk erg veel leuks. Ik ben dol op de merken Cheap monday, Dr. Denim, Herschel, Just Female, Levi's, Mango, Matt&Nat, Monki, Missguided, New Look, Noisy May, Only, Pull&Bear, River Island, Selected femme, Steve Madden, Vero Moda, Vila en Weekday die hier samen met heel veel andere merken allemaal te vinden zijn.

Mango
I II III IV V
Bij de Mango shop ik ook maar al te graag. De winkel heeft een iets klassieker stijltje dan de Scandinavische merken, wat ik ook erg leuk vind. Voor basics kom ik graag bij de Mango, net als voor de accessoires: leuke tassen, schoenen, sjaals, etc. genoeg hier!

Monki
I II III IV V
En als laatste surf ik graag naar de Monki. Dit is dan wel met gevaar voor eigen risico, want ik vind hier al-tijd mooie dingen. Ik heb hier al een aantal tops, broeken, jurkjes, blousejes en een hoed vandaan. Vooral het stijltje van Monki is heel typerend en erg leuk.  
SHARE:

7 opmerkingen

 1. Ah, i lov Asos! Nelly heeft ook altijd hele mooie dingen, maar nog nooit iets besteld daar eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, i lov Asos! Nelly heeft ook altijd hele mooie dingen, maar nog nooit iets besteld daar eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Ik vind F21, Mango, Asos en Nelly ook super! Zelf ben ik ook nog fan van Zara :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Marleen! Ja Zara is ook leuk, nog nooit wat besteld eigenlijk, maar de winkel is wel top!

   Verwijderen
 4. Fijne tips! Ik heb een hekel aan in het 'wild' winkelen, dus online shoppen is voor mij echt ideaal :) Ik kende deze shops niet allemaal, dus dankjewel :) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind online shoppen nu ook een stuk fijner ja! Wat leuk, jij ook bedankt voor je reactie!

   Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig