dinsdag 27 oktober 2015

Make-up producten die ik telkens opnieuw koop

   
Een aantal jaren geleden, toen ik net Beautygloss en VeraCamilla ontdekte op youtube, probeerde ik van alles uit wat make-up betreft. Foundations, mascara's, poeders en vooral nagellak kon ik geen genoeg van krijgen. Op mijn dertiende kocht ik zelfs in alle ontwetendheid een peperdure kwastenset van honderd euro (waar is dat geld gebleven?!). Waar ik toen als onbezonnen puber achter elke trend aanliep, kan ik nu mijn eigen mening vormen over producten die ik fijn vind. Zo liggen er altijd twee back-ups in mijn make-up stash van het wenkbrauwpotlood van de Hema en koop ik al wel een jaar geen foundation meer waar geen Bourjois Paris op staat. Welke producten ik nog meer telkens opnieuw koop? Ik vertel het je. 
1. Ik heb geloof ik nog nooit een andere oogschaduwbasis geprobeerd dan de Hema Eyeshadow Base. Misschien zijn er betere, dat weet ik niet, maar voorlopig blijf ik trouw aan dit product, want hij is gewoon goed. Zoals je van een oogschaduwbasis zou moeten verwachten. Daarnaast gaat hij - ook al gebruik ik tegenwoordig niet zo extreem veel oogschaduw meer - erg lang mee.

2. Ook op de poeders van Catrice ben ik dol op. Ik had voorheen een transparante poeder die ik ook erg fijn vond, maar ben nu overgestapt op een prime & fine poeder, die net iets meer dekking geeft. Vooral voor de komende winter erg fijn.

3. Ook hier liggen er een paar back-ups van in mijn Hemnes kastje: de Catrice camouflage concealer. Ik gebruik dit vooral voor puistjes en andere oneffenheden. Ik weet zeker dat er veel betere concealers zijn, maar voor nu ben ik dik tevreden met deze budget variant!

4. Dit Sleek Face Contour kit heb ik al een tijdje en nog nooit opnieuw gekocht, maar hoort toch echt in dit rijtje. Met name de bruine shaping kleur gebruik ik vrijwel elke dag en hij is bijjjna op. Ik ga deze dan ook snel opnieuw kopen. De highlighter en de blush is ook perfect voor een avondje stappen of gewoon als ik zin heb in iets meer feest en kleurtjes op mijn gezicht. En dit is nog maar mijn eerste en ik heb hem dus al vet lang hè, echt een topper dit.

5. Wat al helemaal de topper is, is het wenkbrauwpotlood van de Hema. Echt waar, als er abonnementen bestonden op make-upproducten had ik deze zeker bij de Hema afgesloten want wat een fijn product. Het is de perfecte kleur voor mij en ik draag hem élke dag (met uitzondering van de zondagschijtaanergeliktuitzienenmake-up-dag). Minpuntje is wel dat hij snel op is. Toch verkies ik dit potlood boven een willekeurige poeder omdat het zo fijn werkt en je binnen een paar tellen goed getekende wenkbrauwen boven je ogen hebt zitten.

6. Ik moet eerlijk toegeven dat het wat mascara's betreft nog wel eens wisselt welk merk ik gebruik. Nu ben ik weer hooked aan de Rimmel mascara's, maar af en toe probeer ik er weer eentje van Maybelline en dan kan ik daar weer geen afstand van doen. Bij het kopen van mascara's let ik eigenlijk alleen op het borsteltje en hoe fijn het werkt. Echt veel verschil zie ik vaak toch niet. De Scandaleyes is momenteel een product wat ik steeds opnieuw koop.

7. Ik weet zelfs al niet meer hoe lang ik foundations van Bourjois koop. Is het een jaar? Twee jaar zelfs? Geen idee. Ik weet wel dat ik er gek op ben. Ze zijn vaak lekker vloeibaar, maar geven toch een goeie dekking af. De kleur is goed en de geur ook. Nu heb ik nog de Healthy Mix, die mij erg goed bevalt, maar misschien dat ik mijn toewijding eens opzij zet en ook een keer overstap op de Happy Light, die ook goed schijnt te zijn.
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Leuk om te zien, die Sleek blush ziet er heel mooi uit. Snap wel dat dat een favoriet is :)

    BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig