zondag 18 oktober 2015

Outfit | Allemaal nieuwe dingen


Aangezien blote voetjes en gevoelstemperatuur -10°niet zo goed samen gaan, zal het wel één van de laatste dagen dit jaar zijn dat ik mijn geliefde muiltjes kan dragen. Ik kocht deze prachtige hakken van Dorothy Perkins alweer een aantal maanden geleden voor mijn eindexamengala, maar omdat ik ze nog nooit heb getoond op het world wide web zijn ze toch nog een beetje nieuw. Ook mijn nieuwe ultragoedkope-maar-oh-zo-fijne-winterjas inclusief favoriete sjaal wou ik graag nog even vastleggen. En zo geschiedde. Een outfit vol met nieuwe items. En oja, de broek is al een jaar oud maar ik draag hem nog elke dag met heel veel liefde, alsof hij net nieuw is gekocht.


  


  


  


Nieuwe jas | Primark 
Nieuwe sjaal | Primark 
'Nieuwe' hakken | Dorothy Perkins 
Niet zo nieuwe maar wel geliefde jeans | Bershka 


SHARE:

6 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig