vrijdag 30 oktober 2015

Outfit | Winterjurkjes


Ik moet bijna een traantje wegpinken als ik terugkijk naar deze outfitfoto's waar ik nog vrolijk jurkjes met blote benen en hoedjes met roze lipstick aan het dragen was. Ik ben dol op dit soort jurkjes en ik hou niet van kou. Dit gaat alleen helaas niet zo goed in combinatie met herfstig weer. Toch heb ik hier de spreekwoordelijke schijt aan en, zolang ik maar geen 7 kilometer hoef te fietsen, trek ik dan maar gewoon een panty aan en stift ik mijn lippen lekker fuchsia roze. Om zo'n jurkje in de steenkou toch nog die herfstige touch te geven, trek ik graag een vest/trui erover aan. Nieuwe sjaal en favo winterjas erbij en ik ben helemaal klaar om die barre temperaturen te trotseren. 

 
  

   


ZOMERjurkje | H&M 
 WINTERvestje | Jacqueline de Young 
jas | Primark
Sjaal | Primark 
All Stars | Converse
Tas | Matt&Nat
horloge (The Moneypenny) | Komono
lipstick combinatie van X en X | Mac

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig