zondag 8 november 2015

Hemelse Nacho's


Als ik iets mijn signature dish moet noemen, zijn het deze nacho's wel. Ik ben de tel al heel lang kwijt hoevaak ik dit heb gemaakt, heb dit naarmate de tijd telkens wat aangepast en ben uitgekomen op deze hemelse nacho's. Vandaag deel ik het recept!
We beginnen met het voorverwarmen van de oven, die mag op 200°graden. • Dan mogen de uien (in ringen!) en de tomaatjes gesneden worden. Qua hoeveelheden gebruik ik gewoon lekker waar ik zin in heb, vaak 1 ui en een hele tomaat. • Mijn geheime wapen voor dit recept is de smaak chips: ik gebruik namelijk niet zomaar de standaad nacho cheese versie, die iedereen kent. Maar de blauwe zak: Cool American Doritos. Met hoofdletters ja. • De nacho's is eigenlijk een soort lasagne: die bestaat ook uit laagjes. Begin met een laagje chips.  • Kwak er wat kwakjes crème fraiche gemengd met taco kruiden op. • Strooi dan de ui, tomaat en wat geraspte kaas erover. • Herhaal dit telkens met een laagje chips tot de zak helemaal leeg is. • Maak af met weer een laag crème fraiche, ui, tomaatjes, kaas en strooi er als laatst nog wat tacokruiden op. Ook lekker is koriander, maar die was ik zelf vergeten. 
SHARE:

4 opmerkingen

  1. Oh my, dit ziet er inderdaad hemels uit!! Ik ga je recept even opslaan en doorsturen, haha, dit MOET ik binnenkort ook eten!! :D

    - Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit ziet er echt té lekker uit! X

    BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig