woensdag 25 november 2015

Outfit | Close ups

 

Bij gebrek aan genoeg outfitfoto's (en door de schaarse tijd met der Freund) (en het perfecte ***-weer en ***-belichting om vooral geen foto's te gaan maken), heb ik maar eens in mijn beperkte archiefje gedoken en bedacht ik mij dat het misschien leuk is om wat close-upjes van de outfits van het afgelopen jaar te posten. Al met al hebben we al best veel kiekjes geschoten. Het is dus een wat voller berichtje geworden, maar ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik om ze weer even terug te bekijken!


Allemaal nieuwe dingen

Herontdekte liefdes

Winterjurkjes

Co ord dingen

  

Favoriete chilluniform

Pitstop Amsterdam

Dubbele Denim

Picknickoutfit
  
Gouden uurtje in Tersch

Co ord dingen

Zomeruniform

Gouden uurtje in Tersch

Co ord dingen
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig