zondag 29 november 2015

Top 6 meestgedragen items van een maand Capsule Wardrobe


Het einde is in zicht. Na een maand lang leven op 25 kledingstukken, mag ik dinsdag eindelijk weer elke ochtend peinzen over wat ik aan kan trekken. Klinkt alsof het leuk is, maar eigenlijk beviel mij deze maand wel. Ik had er helemaal niet veel moeite mee (buiten het feit dat ik niks mocht kopen), vond het af en toe zelfs fijn om alleen maar favoriete kledingstukken te dragen en heb in de loop van de maand een aantal toppers verzameld die een ereplekje verdienen.

 1. Donkere jeans | Bershka Op nummer één, hoe kan het ook anders, mijn geliefde jeans van de Bershka. Ik kocht hem ooit per ongeluk in Londen (ik had een ander kleurtje gepast die ik mooi vond, maar kocht een donkere) met in eerste instantie heel veel spijt, maar de afgelopen maanden ben ik echt van deze rakker gaan houden.
 2. Off shoulder top | H&MOok deze heb ik veel gedragen deze maand. Waarom? Hij past zo'n beetje overal bij, hij is supersimpel, maar omdat ik hem offshoulder draag toch wel weer leuk en spannend. Ik droeg hem deze maand voor het eerst met een pencil skirt, wat ook leuk stond, maar mijn ultieme meestgedragen outfit is deze top in combinatie met bovenstaande Bershka jeans.
 3. Stan Smiths | Adidas Ik schaamde mij eigenlijk een beetje toen ik mijn vrij oude (en vieze!) Adidasjes op de foto moest zetten. Na anderhalf jaar in het bezit te zijn van deze stappers en ze ook te hebben geïntegreerd in mijn stap- en kroegoutfits, hebben ze het maagdelijke witte wat ze ooit hadden niet volledig behouden. Toch moest hij zeker weten in de top drie, want ze geven een simpele outfit vaak net dat extra's.
 4. Wollen sjaal | Primark Ik was al fan van de sjaal toen ik deze kocht en wist dat ik hem vaak zou dragen. Nou, dat is ook gebeurd deze maand. Of het nou bij mijn leren jasje, grijze winterjas of gewoon boven een topje is. Ook in de collegezaal waar het vaak tergend koud is (ze kennen het begrip verwarming niet in Wageningen geloof ik) sla ik hem vaak om me heen.
 5. Witte jeans | WE Waar ik laatst nog een berichtje plaatste over het dragen van witte kleding in de gure wintermaanden, zit mijn trouwe witte jeans gewoon hier in de top 5. Ook te combineren met vrijwel alles. Deze broek gaat letterlijk door weer en wind, gewoon omdat ik een sucker ben voor wit. Alleen maar lobbi en kuddo's voor wit.
 6. Streepjes top | Monki Omdat ik een top 6 leuker vind klinken dan een top 5, en een streepjes-item eigenlijk niet kon ontbreken in favoriete kledingstukken, heeft deze top van de Monki ook een ereplekje verdiend. Wat een topper is het toch!

 


 SHARE:

4 opmerkingen

 1. Het shirt met streepjes vind ik heel leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat knap dat je dat gedaan hebt! Ik zit daar ook over te denken soms, want oh, wat ben ik het piekeren voor de kast iedere ochtend zat, maar ik ben bang dat ik na een paar dagen echt al gek word. Haha! Leuk om erover te lezen :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dacht ik in het begin ook, maar het viel uiteindelijk reuze mee! Gewoon een keer proberen ;)

   Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig