woensdag 11 november 2015

Trend: Co-Ord


Ik heb het altijd al prachtig gevonden: een matchende co-ord outfit die uit twee delen bestaat. Ik kocht een tijd geleden al eens mijn eerste co-ord item(s!): een pencil skirt en crop top bij de Missguided en man wat hebben ze hier veel mooie setjes. Sinds die tijd is mijn liefde voor deze trend nooit weggegaan. Of het nu een top en broek is, of een mooie trui met rok. Ik ben helemaal om als ik een matchend setje zie. Zo ook toen ik laatst met mama was gaan shoppen (nog voor mijn spannende capsule wardrobe experiment begon), kon ik het niet laten. Ik werd verliefd op een matchend setje van de Zara. Een outfitpost volgt snel, promise, maar hier alvast een kleine sneek peak!
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Ja heel leuk en daarnaast kan je ze ook nog apart dragen! Het heeft echt iets tofs!

    BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig