maandag 23 november 2015

Wit dragen in de winter


'Hoezo draag jij een witte broek? Het is toch winter', kreeg ik laatst te horen van een goede vriendin. 'Ja klopt, heb ik gewoon een beetje schijt aan', reageerde ik lachend. Maar ik dacht ondertussen wel bij mijzelf wie die regel in godsnaam heeft bedacht, ik vind hem namelijk stom. Tuurlijk associeer je wit sneller met de zomer en draag je zwart eerder in de winter. Toch hou ik zowel in de zomer als in de winter van wit en mijn maagdelijk witte broek ga ik ook zeker niet in de kast laten hangen omdat het niet 'mag'. Ik zou er dus lekker schijt aan hebben, maar om het wit in de winter nog iets draagbaarder te maken kun je... 


... meerdere laagjes dragen om verschillende zomeritems toch in de winter te kunnen dragen

... wit met winter-achtige materialen te dragen zoals wol, bond, kasjmier, etc.

... wit combineren met wat warmere kleuren zoals bruin, grijs, donkerblauw, bordeaux

... gewoon schijt hebben aan die stomme regel en een outfit dragen die helemaal wit is 


SHARE:

4 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig