zaterdag 19 december 2015

5+ Kekke zaakjes om je kerstinkopen te doen


Nu menig blog lezer vast al helemaal wordt doodgegooid met artikels over kerst, kerstmis en christmas, leek het mij wel origineel om er zelf ook nog eventjes een leuk artikeltje er tegenaan te gooien. Grapje hoor, maar ik kwam wel op dit idee toen ik te veel leuke winkeltjes zag toen we vorig weekend kerstinkopen gingen doen (hebberig werd ik ervan). Ik heb al die zaakjes (proberen te) beperken tot vijf leuke winkeltjes en deel ze vandaag met je!Hutspot, Van Mij, Restored, Moonloft, Hoge Ramen
 1. Hutspot | Amsterdam & Utrecht
  Wellicht een bekende onder de Amsterdammer onder ons: Hutspot. Ik wou er al een tijdje naartoe en vorig weekend pakte le boyfriend en ik eindelijk een keer de tram naar de Pijp (waa nog veel meer toffe winkeltjes zitten overigens). We hebben eerst heerlijk geluncht, waarnaar we de beste winkel ontdekten. Naast geweldige kleding, hebben ze ook leuke (HIPPE) dingetjes als boeken, mokken, sokken, accessoires en dingetjes voor in huis.
  instagram | facebook | site 
 2. Van Mij | Arnhem
  Ook bij Van Mij in Arnhem zijn vele leuke kerstcadeautjes te vinden. Vooral als je op zoek bent naar kleine frutseldingetjes voor in huis, ben je hier aan het goede adres. Ook als je een cadeautje wilt inpakken kun je losgaan met tape en inpakpapier! Een echte mamawinkel dus ;)
  facebook | site 
 3. Restored | Amsterdam
  Nog eentje in Amsterdam is de Restored, iets kleiner, maar niet minder leuk! Hij zit aan de schattige Haarlemmerdijk. Echt een winkel voor je hippe zus/vriendin/broer/vriend/noem maar op. Als je niks kunt vinden (kleine kans), is de winkel en het interieur al de moeite waard om even langs te wippen!
  facebook | site 
 4. Moonloft | Zwolle
  Een andere department store die heel goed in dit rijtje past is Moonloft. Hier zijn onder andere sieraden, planten, servies, accessoires, notitieboekjes, kleding en telefoonhoesjes te vinden. Ik ben er zelf stiekem nog nooit geweest, maar dat gaat zeker niet meer lang duren.
  instagram | facebook | site 
 5. Hoge Ramen | Deventer
  Hoge Ramen is een begrip in Deventer. Vooral omdat ze zo veel dingen hebben en zo'n breed assortiment. Van (kook)boeken tot serviessets tot kinderspeelgoed. Ook kaartjes zijn hier altijd erg schattig!
  facebook | site 
 6. Als Bonus, onder het mom van de kerstgedachte enzo, geef ik nog een paar extra tips. Dille&kamille en de Sissyboy, bijna in elke stad wel te vinden, is een topper voor kook- en home accessoires. De Sostrene Grene die nu ook in steeds meer steden zit, schijnt ook erg leuk te zijn voor spulletjes voor in huis. De We Are Labels heeft een aantal fijne vestigingen in Amsterdam en Rotterdam, waar naast kleding ook veel goed cadeau-materiaal te vinden is. 
SHARE:

2 opmerkingen

 1. Ik ken geen één van deze winkeltjes, wat erg! Dille & Kamille en Sissyboy ken ik uiteraard wel, die winkels vind ik zo tof. Ik ga deze zaakjes in ieder geval onthouden, want het zit hier niet om de hoek, dus als ik ooit in deze steden kom.. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alleen maar leuk om nieuwe dingen te ontdekken! Die vier zijn zeker net zo leuk als de D&K en de Sissyboy, dus zeker onthouden :)

   Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig