woensdag 30 december 2015

Alle outfitfoto's van 2015


Na een jaar lang trouw elke maand een aantal outfitfoto's hebben gemaakt, heb ik al een behoorlijk doch bescheiden archiefje opgebouwd. Hier en daar wat mindere outfits en locaties, maar al met al vind ik dat de foto's wel steeds wat mooier worden (shoutout naar dat lieve vriendje van me die in weer en wind mijn jas draagt en mooie plaatjes schiet). Het blijft toch leuk om altijd een beetje terug te blikken, dus daarom heb ik alle outfitfoto's van het afgelopen jaar even op een rijtje gezet!

 

 
 Turtleneck

 
Begijnhof

 
Nieuwe favoriete chill uniform


  

Allemaal nieuwe dingen

 
Winterjurkjes - Shades of grey

 
Pitstop Amsterdam

Dubbele denim

 

Zomeruniform


 
Picknickoutfit


 

The night shines like a needle...
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig