maandag 28 december 2015

Kerst foto's


Kerst is over. Voorbij. Definito. Heel jammer, maar niet getreurd want de volgende fissa - Oud & Nieuw - staat alweer voor de deur. Maar eerst wou ik graag nog even terugblikken op afgelopen feestdagen, wat was het weer fijn en gezellig met iedereen! Ik heb weer een boel foto's gemaakt die ik hier graag nog even een plekje wou geven. Bereid je alvast maar voor op heel veel voedselplaatjes. Hopelijk hebben jullie ook een fijne kerst gehad!  

Hier voelde ik mij net Johnnie Boer maar dan in een burgelijk huis met een burgelijk gerechtje: terwijl vriendlief mij assisteerde met de zalmtartaar veegde ik een toefje limoensaus uit tot het als een semi-driesterrenbordje oogdeVoìla: aanschouw linksboven de zalmtartaar die zelfs visafschuwende vriend nog best lekker vond, rechtsboven de pastinaaksoep met culi chippie van pastinaak, linksonder de risotto die overal in de Jumbo te vinden was maar desondanks super lekker was (mag ik ook een applausje voor het Ron Blauws recept van de verrukkelijke salie-pepersaus), en rechtsonder een Kweeperencrumble van deze vette blog om mee af te sluiten  

 
De kerstoutfits, lekker cliché naast de boom geposeerd 


Heerlijk diner bij de schoonfamSHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig