maandag 21 december 2015

Last minute DIY kerst recept/cadeau idee


Inmiddels heb ik ongeveer al mijn kerstinkopen gedaan en alle cadeautjes ingepakt, maar er schoot mij laatst nog een ideetje te binnen toen ik dit recept van de Albert Heijn tegenkwam. Het is een ontbijtgranola met allerlei lekkere ingredi├źnten, helemaal in de kerstsferen. Aangezien mijn ouders nooit een ontbijtje zonder yoghurt met wat cruesli overslaan, leek mij dit handmade idee wel een leuk cadeau voor le parents.  Het is echt niet heel moeilijk, wat havermout/quinoa met de favoriete noten/gedroogd fruit/superfoods/chocolade van de persoon waaraan je dit cadeautje gaat geven drie kwartier bakken in de oven en een leuke pot waar je dit alles in kan bewaren kopen (ik heb hem van de action). Een super simpel, maar leuk en origineel cadeautje! En als je niet aan cadeautjes doet, kun je hem natuurlijk ook gewoon voor jezelf bewaren of op tafel zetten bij het kerstontbijt ;) 
Het recept vindt je hier
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig